FAQ

De meest gestelde vragen over Attic Empire vind je hieronder. Je kan natuurlijk ook altijd een mailtje sturen. We horen graag van je!

WAT IS DE LEVERTIJD? 
Wanneer je voor 13.00 bestelt wordt het artikel vaak nog dezelfde dag verzonden. Je bestelling wordt altijd binnen drie werkdagen verzonden. Je kan ons natuurlijk altijd mailen als je het artikel snel of op een bepaalde dag in huis wil hebben, dan kunnen we kijken of dat lukt.

  WAT ZIJN DE VERZENDKOSTEN?

  Verzendkosten NL: GRATIS verzending NL bij orders > €75,- anders €3,95

  Verzendkosten België: GRATIS verzending België bij orders > €100,- anders €5,95

  Verzendkosten Europa & buiten Europa. Mail ons voor de exacte verzendkosten per land. Je pakket kan worden onderworpen aan douane kosten en invoerrechten van het land waar je bestelling naar wordt verzonden. Deze kosten zijn altijd voor de ontvanger.

  KAN IK EEN ARTIKEL RETOUR STUREN?
  Natuurlijk is het mogelijk om een product te retourneren. Voor zendingen in Nederland kun je gebruik maken gebruik maken van de retourlink die in je verzendbevestiging vermeld staat.
  Voor zendingen naar België en de rest van Europa kun je contact opnemen voor een gebruiksaanwijzing. Alle producten moeten retour komen in dezelfde schone en ongedragen staat als waarin je het product ontvingbinnen 30 dagen. 
  De kosten van een retourzending uit Nederland en België zijn € 4,95. Bij ontvangst van je retourzending zullen wij deze uiterlijk binnen 3 werkdagen per email bevestigen en direct zorg dragen voor creditering van het betreffende aankoopbedrag.  
  Als je vragen hebt het terugsturen van een product neem gerust contact met ons op.
  SALE artikelen kunnen helaas niet geretourneerd worden.
   IS MIJN ORDER AL VERZONDEN?
   Zodra je order verzonden is zul je hier een bevesting van ontvangen per e-mail. Alle pakketten worden verzonden met Post.nl en zijn traceerbaar. Enveloppen zijn niet traceerbaar, tenzij op aanvraag.
    KAN IK VEILIG BETALEN? 
    Ja, je kan veilig & makkelijk betalen met Paypal, iDeal, Mister Cash/Bancontact en vooruitbetalen.
     IK WOON IN HET BUITEN EUROPA, KAN IK BIJ JULLIE BESTELLEN ?
     Ja, wij leveren wereldwijd. Mail ons voor de tarieven buiten Europa.
      ZIJN DE VINTAGE ITEMS GEREINIGD?
      Ja, je kan deze meteen aantrekken, alle gedragen artikelen worden gereinigd.
       WAT BETEKENT "GESCHATTE MAAT? 
       De maten vermeld op de originele maatlabels komen, zeker bij oudere kledingstukken, vaak niet meer overeen met de maten die tegenwoordig gehanteerd worden. We geven in die gevallen altijd een geschatte maat. Dit is dus een indicatie van de hedendaagse maat. Alle spullen worden gepast en gemeten. We adviseren je goed naar de aangegeven afmetingen te kijken en deze zonodig te vergelijken met een kledingstuk van jezelf.
        KAN IK OOK VINTAGE ITEMS LEVEREN AAN ATTIC EMPIRE?
        Attic Empire koopt alle vintage artikelen in via vaste groothandels over de hele wereld en niet van particulieren. We kunnen je natuurlijk wel helpen bij het inschatten van waarde van je items of tips geven waar je ze wel kunt verkopen.