Vintage clutches

oktober 12, 2015

Vintage clutch

Maak je outfit vintage- proof en stijl je look af met een prachtige vintage clutch. De vintage tassen van Attic Empire zijn allemaal prachtige unieke exemplaren, verzameld van over de hele wereld. Alle vintage tassen zijn "handpicked" en worden zorgvuldig nagekeken en indien nodig gereinigd. 

Een vintage clutch is ideaal voor een avondje uit. De clutch is namelijk niet al te groot, maar net groot genoeg om je belangrijkste items mee te nemen. Zoals je lipgloss, mobieltje en pinpas. Attic Empire heeft een ruim aanbod van vintage clutches en partybags.  Deze zijn vaak gemaakt van mooie kwalitatieve materialen, waarbij veel aandacht is besteed aan de afwerking en de details. Ieder tijdperk heeft weer nieuwe vormen, materialen en dessins op de kaart gezet naar aanleiding van de heersende modetrends. Kies je voor een mooie glitter eighties vintage clutch of ga je voor een typische fifties clutch gemaakt van raffia materiaal? 

De tas is niet meer weg te denken uit het modebeeld van nu. De tas heeft zich door de jaren heen geprofileerd als dé mode musthave van iedere vrouw. De tas kent ook een lange geschiedenis door de jaren heen. Vaak hebben we wel meerdere tassen in verschillende kleuren en maten, zodat we bij iedere look en gelegenheid een passende tas hebben. Advies nodig bij het uitzoeken van een vintage tas voor bij een bepaalde outfit of gelegenheid? Wij helpen je graag! Mail naar: info@atticempire.com

Het dragen van vintage clutch is niet alleen uniek en stijlvol maar bovendien ook duurzaam. Voor vintage tassen wordt er immers niets nieuws geproduceerd. Het ultieme recyclen! 

Maak je look compleet met een originele en unieke vintage clutch van Attic Empire. Gemakkelijk online te bestellen en snel geleverd.

Nu niet helemaal gevonden wat je zocht? Regelmatig worden er nieuwe vintage tassen in de webshop geplaatst. Hou de website dus goed in de gaten!

 

Leave a comment

Comments will be approved before showing up.