Over Vintage kleding

december 01, 2014

Vintage kleding we love it! Maar wat is vintage nu eigenlijk? Vintage kleding is originele kleding uit vroegere stijlperiodes. De kleding en accessoires zijn typerend voor een bepaalde tijdsgeest en hebben daarom een stilistische waarde. Soms gaat het om designerkleding of met de hand gemaakte kledingstukken.

De vintage kleding van Attic Empire komt van over de hele wereld. Vintage desginerlabels zoals Leonard, YSL en Louis Feraud uit Parijs. Promdresses en jaren vijftig en zestig kleding uit de Verenigde Staten. Uit elke stijlperiode verzamelt Attic Empire de mooiste stukken, soms gedragen maar ook veel "new old stock" of ook wel "dead stock" kleding en accessoires, dit betekent origineel oud maar nog ongedragen en vaak nog met de originele labels en verpakking. Voor dames, heren en ook voor kinderen.

Alle vintage kleding en accessoires zijn "handpicked" en worden zorgvuldig nagekeken en indien nodig gereinigd. Het zijn stuk voor stuk unieke items en daarom ook maar beschikbaar in één bepaalde maat. Deze maat staat altijd bij het desbetreffende artikel vermeld.

Of je nu een origineel jaren vijftig jurkje zoekt of een jaren tachtig vest, je vindt het hier. De stijl van de vintage kleding en accessoires van Attic Empire loopt uiteen van heel casual tot zeer feestelijk dus ook voor een themafeest of gala kun je bij Attic Empire terecht.

Maak je vintage outfit compleet door deze te combineren met vintage & retro accessoires.  Of wat dacht je van een paar mooie vintage schoenen? Attic Empire heeft het allemaal.

Lukt het combineren niet helemaal zoals je dacht? Vraag gerust om advies. Wij helpen je graag! Mail naar: info@atticempire.com

Het dragen van vintage kleding is niet alleen uniek en stijlvol maar bovendien ook duurzaam. Voor vintage kleding wordt er immers niets nieuws geproduceerd. Het ultieme recyclen! Creëer je eigen en unieke look met de vintage kleding van Attic Empire. Gemakkelijk online te bestellen en snel geleverd.

Nu niet helemaal gevonden wat je zocht? Regelmatig wordt er nieuwe vintage kleding in de webshop geplaatst. Hou de shop dus goed in de gaten!

Leave a comment

Comments will be approved before showing up.