Vintage tassen

september 01, 2014

Maak je look compleet met een originele vintage tas. De vintage tassen van Attic Empire zijn allemaal prachtige unieke exemplaren, verzameld van over de hele wereld. Alle vintage tassen zijn "handpicked" en worden zorgvuldig nagekeken en indien nodig gereinigd. Het zijn allen unieke exemplaren.

Er zijn verschillende soorten vintage tassen te koop voor diverse gelegenheden. Maak je outfit vintage-proof en stijl je look af met een prachtige vintage bag. Ben je op zoek naar een mooie glitter clutch voor een avondje uit of juist een fijne shopper voor overdag waar je van alles in kunt doen?

De tas is niet meer weg te denken uit het hedendaagse modebeeld. De tas heeft zich door de jaren heen geprofileerd als dé mode musthave van iedere vrouw. De tas kent ook een lange geschiedenis door de jaren heen. Vaak hebben we wel meerdere exemplaren in verschillende kleuren en maten, zodat we bij iedere look en gelegenheid een passende tas hebben.

Attic Empire biedt verschillende vintage tassen aan. Van typisch jaren ’50 clutch van raffia materiaal tot aan de buideltas die typerend is voor de nineties. Ieder tijdperk heeft weer nieuwe vormen, materialen en dessins op de kaart gezet naar aanleiding van de heersende modetrends.

Advies nodig bij het uitzoeken van een vintage tas voor bij een bepaalde outfit of gelegenheid? Wij helpen je graag! Mail naar: info@atticempire.com

Het dragen van vintage tassen is niet alleen uniek en stijlvol maar bovendien ook duurzaam. Voor vintage tassen wordt er immers niets nieuws geproduceerd. Het ultieme recyclen! Maak je look compleet met de originele en unieke vintage tassen van Attic Empire. Gemakkelijk online te bestellen en snel geleverd.

Nu niet helemaal gevonden wat je zocht? Regelmatig worden er nieuwe  in de webshop geplaatst. Hou de website dus goed in de gaten!

Leave a comment

Comments will be approved before showing up.